Gittemaja Salskovdal
                               Clairvoyant Rådgiver, Kinesiolog, Clairvoyant healer og Netværker

Startside      Gittemaja Salskovdal       Clairvoyance     Kinesiologi      Clairvoyant healing       Kontakt      Priser

Hovgaarden         Bed and Breakfast     


 

Clairvoyant rådgivning

 

Clairvoyant vejledning – en til en – også kaldet sittings

En En-til-En seance tager ca. 45 minutter plus/minus. Prisen er 700,-

Vi sidder i et lokale – kun os to. Jeg starter normalt med en kort gennemgang af det jeg kan mærke i energierne omkring dig og din fysiske, psykiske og mentale krop. Dernæst er der åbent for spørgsmål og vi bevæger os ind i de områder, som du gerne vil vide noget om.

Det kan være fremtiden, nutiden med spørgsmål til arbejde, familie, personlig udvikling osv. Det kan også være fortiden, og evt. tidligere liv.

Nogle gange vil jeg gøre brug af englekort, æerkeenglekort eller lignende og andre gange vil et billede, en ting som du har et forhold til eller andet bliver bragt på banen.

Alt hvad du får at vide omkring fremtiden,  er en vejledning – nogle forslag til hvad der kan ske hvis du ønsker at gå den vej. Hvis du sætter dig stille ned og venter på at tingene vil ske, vil du sikkert i mange tilfælde blive skuffet, for det er en vejledning til hvor dit liv kan vende sig hen – ikke en forudsigelse af at nu vil det og det ske i dit liv, uanset om du arbejder imod det. Derfor hedder det en Clairvoyant vejledning.

Jeg har tavshedspligt og det betyder at hvad der bliver sagt imellem os i seancen – ikke kommer ud af døren med mindre du selv vælger at fortælle det videre.

Sitting'en bliver optaget og du får mulighed for at få en kopi hvis du har lyst til det. Den bliver så sendt til din mailadresse.

 

Clairvoyant vejledning i grupper

En gruppe bestående af op til 8 personer som sammen har besluttet at de gerne vil høre beskeder til dem selv hver især og måske også til gruppen fælles.

Gruppen vil få besøg af mig og måske en clairvoyant rådgiver mere.

Pris: Startgebyr på 800,- + kørsel (3 kr. pr. km) og derudover 50 kr. pr. person. Max 8 personer i gruppen. En gruppeclairvoyance tager ca. 1½ time

Hver enkelt deltager i gruppen vil få beskeder til sig selv mens   vi sidder i gruppen. Jeg vil gå rundt i gruppen – bagved stolene og måske inde i cirklen og give beskeder.  Hvis det er en gruppe, som har et fællesskab udover interessen for at høre mere om sig selv (fremtid, fortid, nutid), så kan der komme beskeder til gruppen også.

Der vil blive plads til at alle i gruppen kan stille et eller flere spørgsmål. Lidt afhængig af tiden.